Thriving Monologues – Art Factory (NAG 2019)
Noaptea Albă a Galeriilor 2019 @ Make a Point Thriving...

Noaptea Albă a Galeriilor 2019 @ Make a Point

Thriving Monologues – Art Factory

Vernisaj: vineri, 11 octombrie, de la 19:00 în cadrul NAG 2019

Expoziția “Thriving Monologues” explorează procesul prin care artefactele umane iau naștere și propune o radiografie a procesului artistic, de la idee la obiect.

Această metamorfoză a ideii în materie presupune un monolog intern permanent al fiecăruia dintre noi. Experiențe trecute se amestecă împreună cu întrebări, observații, opinii, bucurii, frici sau angoase.din interesecțiile cărora se cristalizează simboluri și desene pe care le proiectăm în afara noastră. Aceste artefacte ale minții ne dau ocazia să aprofundăm analiza mecanismelor noastre interne, uneori până la un asemenea punct încât din acest proces rezultă adevărate alfabete subiective ce cresc constant, organic, de la o zi la alta, și de la o vârsta la alta.

Expoziția vă invită să aruncați o privire în interiorul minților a cinci artiști, al căror imaginar se află într-o continuă expansiune:
Irina Costescu, Giulia Cretulescu, Teodora Gavrila, Roxana Tănase, Bogdan Topirceanu.

Art Factory NAG 2019 Make a Point
Art Factory NAG 2019 Make a Point

———————-

Art Factory a început în 2015 la Make a Point, în București, iar expoziţia Thriving Monologues reprezintă o întoarcere la rădăcinile proiectului.

Fabricile, ele însele urme ale unei perioade aproape apuse a civilizaţiei, găzduiesc în fiecare an obiecte aparţinând unor generaţii noi, post-industriale, care transforma zidurile vechi în oglinzi în care îşi reflectă propriile poveşti simbolice.

Acest eveniment face parte din Noaptea Albă a Galeriilor – NAG 2019.

INTRAREA LIBERĂ

#artfactoryfest
#thrivingmonologues
#freshartists
#backtotheroots
#makeapoint
#noapteaalbaagaleriilor

About Author
Madalina Rosca

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.