GirlSpeak/Vorbe ca-ntre fete – de Adina Andrus
GirlSpeak/Vorbe ca-ntre fete - expozitie de Adina Andrus “GirlSpeak/Vorbe ca-ntre...

GirlSpeak/Vorbe ca-ntre fete – expozitie de Adina Andrus

“GirlSpeak/Vorbe ca-ntre fete” este o serie de picturi care explorează comunicarea dintre și către femei și fete tinere.

Expoziția va avea vernisajul joi, 19 iulie 2018, la Make a Point, și va rămâne deschisă publicului până pe 10 august 2018.

Piesele sunt realizate sub formă de desene cu cerneală de mari dimensiuni bazate pe imagini de femei preistorice, suprapuse cu emoticonuri și fragmente de articole luate din reviste pentru adolescente. Combinația acestor elemente atrage atenția atât asupra trivializării continuțului mediatic destinat femeilor, cât și a unei evoluții în limbajul folosit de acestea prin aproprierea de simboluri si expresii.

art exhibition girlspeak adina andrus

Adina Andrus este o artistă de tehnică mixtă, născută în România, ce trăiește în prezent în New York.

A studiat arta la School of the Museum of Fine Arts din Boston și Art Students League din New York. Adina lucrează în tehnică mixtă, sculptură și instalație, iar lucrările ei explorează teme rezultate din experiențe personale și evenimente curente de care se simte atrasă – reprezentarea femeilor în cultură în decursul istoriei, ideea de “străin”, dinamica relațiilor interumane. Piesele Adinei sunt construite din materiale diverse (metal, hârtie, materiale textile, lemn) ceea ce le conferă atât o calitate texturală foarte pronunțată, cât și o multitudine de sensuri. Adina a susținut expoziții în numeroase galerii din Statele Unite, cel mai recent la St. Louis Artist Guild, Delaware Contemporary și Galeria 254 din New York și lucrează în prezent ca artist rezident la Trestle Art Space din Brooklyn, NY.

Girs Speak Adina Andrius

 

 

About Author
Madalina Rosca

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.