Curs de caligrafie cu Carmen Nistor
Curs de caligrafie cu Carmen Nistor Cursul de Caligrafie se...

Curs de caligrafie cu Carmen Nistor

Cursul de Caligrafie se adresează adulților cu vârste între 18 și 100+, pasionați de meșteșugul scrisului în tihnă, care vor să redescopere plăcerea de a așterne cuvinte pe hârtie într-un ritm molcom, conștienți și implicați, și care vor să învețe tehnici și stiluri noi de scris cu ajutorul exercițiilor creative.

Cursul este practic, iar pe parcursul celor 16 ore de studiu asistat veți parcurge o curbă creativă de învățare, începând de la bazele mânuirii corecte a instrumentelor până la alcătuirea propriilor lucrări utilizând scrierile Fundațional și Uncial, și aplicând metode care readuc frumusețea textelor medievale iluminate.

La finalul cursului veți fi în măsură să vă creați propriul portofoliu de lucrări de caligrafie, incluzând felicitări personalizate, compozitii vizuale cu text caligrafiat, litere ornamentale, monograme și multe alte materiale executate manual.

Calligraphy workshop Carmen Nistor

Obiectivele cursului sunt:
  • utilizarea instrumentelor de scris, a materialelor și culorilor
  • crearea propriilor instrumente de caligrafie
  • dezvoltarea percepției artistice, îmbunătățirea tehnicilor compoziționale
  • dezvoltarea abilităților creative și grafic reprezentaționale, experimentând cu texte și decorațiuni
  • reprezentarea textelor cu scrisurile Fundațional si Uncial și textelor iluminate
  • crearea propriului portofoliu de proiecte caligrafiate

Pe toată durata cursului veți fi ghidați îndeaproape de Carmen Nistor, doctor in arte vizuale. Carmen este artist grafician, cu experiență extinsă de predare a caligrafiei în Malta și România și cu sesiuni ce urmează a fi găzduite din toamnă și în Germania.

Cursul se desfășoară pe durata a două weekenduri: 16/17 iunie si 23/24 iunie, cu începere de la orele 11:00, la sediul Make a Point în Pantelimon. O sesiune zilnică are 4 ore de practică asistată. Cursul se desfășoară în limba română sau/și engleză la cerere. Cursanții vor primi un minim necesar de materiale, asigurate de sponsorul nostru Mustash.
Vi se vor recomanda, de asemenea, anumite materiale pe care va trebuie să le procurați singuri.
Dacă aveți deja anumite instrumente de caligrafie, le puteți aduce și veți experimenta cu cele care fac obiectul cursului de față.

Prețul cursului: 450 lei.
Plata se face în contul SC. Eliptik Company SRL: IBAN RO51INGB0000999901412604
Descrierea plății: “curs caligrafie iunie 2018”

Pentru confirmarea participării și a plății vă invit să luați legătura cu tutorul Carmen Nistor pe pagina personală sau la tel: +40744440032

About Author
Madalina Rosca

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.