Noaptea Albă a Filmului Românesc
Noaptea Albă a Filmului Românesc  @ Make a Point Deoarece cultura...

Noaptea Albă a Filmului Românesc  @ Make a Point

Deoarece cultura se digeră mai bine noaptea, vă invităm vineri, 16 sepembrie, începând cu ora 19.00, la Noaptea Filmului Românesc.

Din centrul Bucureștiului până în Pantelimon: 1 noapte, 10 locații, 40 de filme.

Pe 16 septembrie. Bucureștiul vede filme românești. Într-o singură noapte, în 10 locații – săli de cinema, parcuri sau locuri neconvenționale, spectatorii vor putea urmări nu mai puțin de 40 de filme de ficțiune și documentare de lung și scurt metraj, în proiecții speciale sau în avanpremieră.

Noaptea Albă a Filmului Românesc va avea loc la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco, Centrul Cultural Casa Artelor, Parcul Titan (Parcul Artelor), Parcul Crângași, J’ai Bistrot, Deschis Gastrobar, Unteatru, Make a Point și Clubul de Educație Alternativă (Ferentari).

Cei care vor să (re)vadă începuturile Noului Cinema Românesc au în program patru filme care împlinesc un deceniu de la lansare, în secțiunea 10 ani de la premieră, la Make a Point și Cinema Muzeul Țăranului: Hârtia va fi albastră (r. Radu Muntean), Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii (r. Cătălin Mitulescu), A fost sau n-a fost? (r. Corneliu Porumboiu).

Intrarea este liberă la toate proiecțiile & filmele sunt subtitrate în limba engleză.

Spotul evenimentului: http://bit.ly/2c2PPbn

Pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/NoapteaAlba

Facebook event: www.facebook.com/events/1757188531196547/

Detalii: www.romfilmpromotion.ro sau la point@makeapoint.ro

Make a Point încearcă să aerisească centrul și să faciliteze manifestări culturale la periferie, în cartiere și printre blocuri, în hale abandonate, în fabrici și uzine sau în alte cimitire de acest soi.

Prin organizarea de expoziții, spectacole, proiecții de film și workshopuri, Make a Point rămâne un spațiu dedicat expunerii de lucrări și mesaje ale creatorilor contemporani.

14527557_1294932757205957_2026753647_n

Mai multe pe:

facebook

About Author
Andrada Rosu

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.